Over Marlies

Dit is een website over Marlies (50) die dacht dat ze een burn-out had. Na zes weken belandde ze via een vermoeden van een TIA op 30 juni 2017 op de spoedeisende hulp en daar bleek dat ze hersentumoren in haar hoofd heeft. Uit vervolgonderzoek bleek vervolgens dat de tumoren zijn ontstaan door kanker. Deze website is gemaakt om familie, vrienden en  kennissen op de hoogte te houden van het proces. Deze website wordt bijgehouden door Marlies zelf, haar zoon Hector (12) en Peter de partner van Marlies.

WTF?

Kanker begint meestal in een bepaald orgaan en bij Marlies is dat vermoedelijk in de longen. Het verspreidt zich via het bloed door het lichaam. Kankercellen stranden in de kleine bloedvaatjes van de hersenen en groeien uit tot tumoren die klachten kunnen veroorzaken.

Hoe dan? 

Marlies had al een aantal weken last van een burn-out, tenminste dat dacht iedereen. Dat ze zo plotseling getroffen zou worden door deze ernstige ziekte had niemand kunnen bedenken. Zelfs de neuroloog heeft tot 3 maal toe de eerste scan van haar hoofd en de achternaam van Marlies vergeleken voordat ze het slechte nieuws kwam melden. Ze dacht eerst dat de scan van een andere patiënt was.

PingPongBallen? 

Bij het zien van de “TIA” foto’s van haar hoofd op de spoedeisende hulp was de eerste reactie van Marlies “er zitten pingpongballen in mijn hoofd” daar komt de titel van deze website dus vandaan.

Foto website

De hersenfoto’s op de hoofdpagina van PingPongBallen.com zijn niet van Marlies.