Taart, afstuderen en heel veel regelen….

Gisteren was weer een bizarre dag omdat het Marlies haar verjaardag was. Willem zei via FaceBook dat hij twee moorkoppen van Roodenrijs op de Fred (dat is Haags) had gehaald ivm de verjaardag van Marlies en dat hebben wij ook gedaan. Wel Maison Kelder want alleen het beste is goed genoeg voor Marlies 😉

In de brievenbus plofte gisteren en vandaag nog een aantal verjaardagskaarten en dat markeert ook een beetje de wereld waar Hector en Peter nu in leven. Gisteren was ook het hoogtepunt qua email, Messenger, sms, app en WhatsApp berichten. We hebben er minstens 400 gehad. Omdat de vingers van Peter inmiddels blauw en beurs zijn stoppen we even met reageren. Niet omdat we dat niet willen want alle reacties zijn superlief, maar zoiets is alleen vol te houden als je 2 secretaresses hebt.

We krijgen ook enorm veel reacties over dit blog en die zijn allemaal positief. Via de bezoekgegevens van deze website die niet is aangemeld bij zoekmachines en dus een persoonlijke website is zien we ook dat het netwerk van Marlies groot is. Vanuit vrijwel alle landen in de wereld worden de updates over Marlies gelezen. Of iedereen is op vakantie dat kan natuurlijk ook 😉 Alleen in Groenland en Oceanië heeft ze geen netwerk…. Dagelijks bezoeken ongeveer 1400 mensen deze website vandaar dat we nu weer even een update plaatsen.

Marlies haar andere kind is vandaag ook afgestudeerd aan de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft. De moeder van Nitant had Marlies ooit oorbellen met parel gegeven die ze moest dragen op het afstuderen van Nitant. Peter kreeg vorige week van Marlies te horen dat hij de oorbellen vandaag moest teruggeven.

Inmiddels zijn Hector, Peter, Tugba, Georgina, Marco, Martje, Nitant en Johan van Stijl & Traditie druk bezig met de organisatie van de begrafenis aanstaande vrijdag en Hector heeft vanmorgen de laatste rustplaats voor zijn moeder uitgezocht.

4 gedachten over “Taart, afstuderen en heel veel regelen….

 1. I missed you yesterday mommy, those magical words to celebrate any successes I had echoed in my heart – “You’re my hero!!” With the way you say it, and the glitter in your eyes, I had a very difficult moment after signing the diploma. You, and my grandfather (also a very important person) are in the other big world, watching over me, but the ability to just give you a warm hug, and get so many kisses in return, breaks my heart. You have such a beautiful family that means so much to me, they were very gracious to join for a very very gezellig dinner at Walletje (a restaurant that we had decided for yesterday)!

  That glitter makes me cry and happy, what a confusing emotion! I love you a lot and hope you’re resting well. See you this Friday when I again get a chance to love you more.
  Xoxo

  For anyone Reading this long post, apologies! I wanted to share what I was going through, and to talk to Marlies through this made me feel relieved!

 2. Thank you so much for this blog dear family. It has been a way for me and for many others to stay close to our sweet Marilies especially in the last 10 days. I am so grateful she has been part of my life in Delft. Her beautiful smile is printed on our heart and I will do my best to spread her positivity and kindness in the world.

  You are still teaching us love and reminding us to have fun and enjoy dear Marilies, I will miss you enormously!

  Love and strengths for you all

 3. Lieve Peter, Hector, Georgina en familie en vrienden van jullie allemaal.

  Terugdenkend aan het voorgesprek wat we met elkaar in de tuin hebben gehad, voor jullie huwelijk Peter. Het was of ik jullie al heel lang kende….we hadden direct een band met elkaar. Jullie huwelijk, maar ook de knuffels Marlies die aan ons gegeven heeft ……om nooit te vergeten…en dat doen we ook niet….

  We wensen jullie heel veel liefde toe, en…..sterkte morgen en denk daarbij ook aan de mooie dingen die jullie allemaal met Marlies samen hebben gedaan…..
  Lieverds, jullie staan in ons geheugen gegrift en morgen kan ik er niet bij zijn, maar WE ZIJN IN GEDACHTEN bij jullie.

  Groetjes en we hopen jullie gauw weer eens te zien.
  Karel Klok en Judi Klok-Levit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *