We kunnen het nog niet bevatten maar het is waar….

Het is voor ons nog nauwelijks te bevatten maar Marlies is vrijdag 21 juli om 18:25 uur overleden in het bijzijn van de huisarts, Trûlah, Georgina, Hector en Peter. Bijzonder ook hoe mensen die haar jaren niet meer hebben gezien of contact hebben gehad dat meteen delen via FaceBook…. Trûlah (de hond) wist al een dag eerder dat het zou gaan gebeuren. Ze besloot uit protest om niet meer te eten. Marlies is vrijdag meegenomen door de uitvaartonderneming naar Den Haag.

Hector, Peter, Georgina en Trûlah hebben haar daar op zaterdag in een keurige ambassadewijk bezocht en na een kus en een lik van Trûlah besloten dat ze haar daar goed moeten bewaken tot vrijdag want dan gaan we haar begraven in Delft.

De uitvaart zal deels in besloten kring plaatsvinden op vrijdag 28 juli in Delft. Na de ceremonie voor genodigden zal er rond 15:30 uur mogelijkheid zijn om de teraardebestelling van Marlies bij te wonen. Nadere gegevens over plaats en exacte tijden volgen later deze week.

Tot slot nog een bijzonder woord van dank aan Georgina, de liefhebbende “zus” van Marlies die op 16 juli haar 14-daagse vakantie na 3 dagen heeft afgebroken en is teruggevlogen uit Kos om Marlies maar zeker ook Hector en Peter bij te staan met dit vreselijke proces. Zelfs in het bijzijn van de huisarts blies ze de rook van een sigaartje in de mond van Marlies omdat ze dat zelf niet meer kon. 
Dat proces is helaas vroegtijdig geëindigd en daarom vliegt ze morgen na een week zorg en liefde voor Marlies weer terug naar haar familie die op Kos vakantie aan het vieren is. Ze heeft in de afgelopen week de verjaardagen van haar kinderen Tom en Lieke moeten missen en moest op afstand bij ons thuis ook nog meemaken dat haar gezin getroffen was door een forse aardbeving. Daarom is het goed dat ze morgen weer terug vliegt om bij haar gezin te zijn en te genieten van het leven. Hector en ik weten nu hoe belangrijk dat is. Vier het leven!

10 gedachten over “We kunnen het nog niet bevatten maar het is waar….

 1. Beste Peter, beste Hector,
  Met heel mijn hart leef ik met jullie mee en ik wens jullie en de rest van de familie alle moed en kracht in deze moeilijke tijd.
  Heel veel sterkte.

 2. Marlies leaves behind an incredibly strong husband Peter, a very kind and well mannered Hector, “happy puppy” Trulah, and the little household of love and warmth. I was, and always will be a part of your lives! And with every day give back a lot of love to my mommy that is looking from above 🙂

  Georgette – I love you a lot, and you know it. “A friend in need is a friend indeed” – my childhood teaching now exemplified 🙂 Give my love to the vacationers!

  Love you all,
  Nitant.

 3. Lieve buurtjes
  Echt geen woorden voor wat jullie allemaal is overkomen in drie weken tijd.
  Ongeloof en verbijstering komen het dichtst in de buurt.
  Als jullie buurtjes hebben wij de laatste dagen van Marlies thuis meegemaakt en wat was ze ongelooflijk sterk, gewoon een stoer mens zoals ze altijd al was.
  Ze verbaasde steeds iedereen met de kracht die ze nog had en ze heeft ook nog heerlijk buiten gezeten wat heel fijn was.
  Daarnaast hebben wij ongelooflijk veel respect voor Peter, Hector en Georgina en alle andere dierbaren, wat hebben jullie het goed gedaan, zoveel kracht en liefde met een lach en een traan en een borrel precies zoals bij Marlies hoorde.
  We zullen haar ongelooflijk missen
  Heel veel sterkte en kracht
  Esther, Erwin, Wesley en Linsey

 4. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Marlies was een lieve en vrolijke vrouw. Wat zullen jullie haar missen. Heb meegeleefd via het blog. Dat was heel mooi om te kunnen volgen. Nogmaals sterkte! Collega Marike Weltje, O&S.

 5. Lieve Peter, lieve Hector en lieve Georgina,
  Heel veel sterkte en….we denken heel veel aan jullie.

  Een dikke knuffel van de twee Klokjes, Karel en Judi

 6. Lieve Peter en Hector,
  Ongelooflijk hoe snel alles gegaan is. Had zo gehoopt dat jullie nog meer tijd samen mochten hebben.
  Eigenlijk heb ik er geen woorden voor, dat zo,n mooie jonge vrouw uit het leven wordt getrokken. Een vrouw waarvan ik dankbaar ben dat ik haar heb mogen leren kennen. Wens jullie heel veel sterkte en kracht om met dit grote verdriet om te gaan. Denk aan jullie…
  Liefs, Patrick, Danielle en Demi. Ook een poot van Raff voor Trulah, ook voor haar zal het vreemd zijn, en zal ze jullie verdriet voelen.

 7. Het is zo onwerkelijk. Marlies was een geweldig mooi, grappig en inspirerend mens! We gaan haar vreselijk missen. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor iedereen!

 8. Wat is dit snel gegaan! Met Marlies aan de koffie bij de DSV zijn goede herinneringen die we koesteren. Heel veel sterkte voor iedereen. Vooral voor Peter, Hector en Georgina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *