Een dag met veel emoties en liefde

Marlies heeft een redelijk goede nacht gehad zonder enge dingen. Zoals we gisteren al schreven zijn Hector en Peter 24/7 bij haar in het ziekenhuis. Vanmorgen zijn Nitant, Tugba Martje en Lysander langs geweest en dat was een zeer emotioneel moment voor iedereen. Haar vader kwam voor de tweede dag samen met Jannie en Georgina is terug uit Kos van een lange vakantie die dankzij Marlies een kort weekend is geworden. Marieke heeft haar opgepikt op Rotterdam airport en rechtstreeks naar het ziekenhuis gebracht. We voelen ons schuldig dat we haar vakantie ontnomen hebben maar het is wel heel fijn dat ze nu bij Marlies in de buurt is. Marieke heeft Marlies ook nog even gezien en dat was fijn!

Doordat Georgina nu in Delft is konden Hector en Peter even snel naar huis om wat spullen op te halen en ze wisten ook niet 100% zeker of we Dolfje (de kat) gisteren per ongeluk op de bovenverdieping hadden opgesloten. Bij de voordeur lag een boeket bloemen voor Marlies van Oscar, Dimitri, Ellen en Lotte. We hadden elkaar gisteren bij het onverwachte vetrek naar het ziekenhuis net gemist maar de bloemen staan nu bij Marlies op haar kamer.

Marlies is blij met alle aandacht en kaarten. Het is teveel om allemaal op te reageren maar ze voelt de liefde. Vanuit Curaçao stuurt jeugdvriendin Marit (links) Marlies (rechts) dagelijks liefde maar ook oude foto’s. De bovenste foto van de Wham-generatie is te mooi om niet te delen 😉 Het doet Peter denken aan de tekst “the very next day, she gave it away’ en dat is precies wat we morgen gaan doen. Tenminste als de officier van justitie het toestaat om morgen buiten het gemeentehuis te trouwen. Dat schijnt toch niet zo vaak voor te komen. Vandaag is er door de Gemeente Delft nog hard gewerkt om het mogelijk te maken en de kans dat het gaat lukken ligt morgen in de handen van de officier van justitie. Nou maar hopen dat die niet ook op vakantie is en weer ingevlogen moet worden….

4 gedachten over “Een dag met veel emoties en liefde

 1. Lieve mensen,
  Wat zijn jullie in een afschuwelijke nachtmerrie terecht gekomen.
  In gedachten ben ik bij jullie.
  Heel veel sterkte,
  Liefs,
  Annet.

 2. Wij lezen jullie blog met een lach en een traan.
  Wij vinden jullie alle drie zo moedig en dapper!
  In gedachten zijn we bij jullie.
  Heel veel liefs van Luc Ilona Job en Madelief.

 3. Lieve Marlies, met tranen in mijn ogen lees ik de verhalen op jouw website. Ik wens en hoop ZO dat je de kracht hebt samen met je gezin, artsen en naasten om hier goed uit te komen. Liefs Hermine en Dorus. Het is niet te bevatten waar jullie mee moeten dealen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *