Er zitten pingpongballen in mijn hoofd…..

Na een periode van zes weken waarin het er op leek dat Marlies slechts een burn-out had en een ijzertekort is Marlies vandaag geheel onverwacht per ambulance afgevoerd naar het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Het leek alsof Marlies een TIA kreeg omdat haar lip iets ging hangen en ze pijn in haar arm had. Zo’n TIA past bij de leeftijd (50) dus dat kon er ook nog wel bij. Samen met haar beste vriendin Georgina maakten we op de Eerste Hulp nog grapjes dat je met zo’n TIA na een jaartje weer prima verder kan met het leven. Dat bleek na een gesprek met de behandelend neuroloog helaas toch heel anders uit te pakken.

De neuroloog dacht tot driemaal toe dat de CT scan van haar hoofd van een andere patiënt was. Bij het zien van de foto’s was de eerste reactie van Marlies “Jezus er zitten pingpongballen in mijn hoofd” daar komt de titel van deze website dus vandaan. Uit een vervolg foto van haar romp bleek dat er ook een plek op haar long zat. we vermoeden dat dit de oorzaak van de tumoren in haar hoofd zijn. Marlies is vervolgens met neurologische klachten door de tumoren ter bewaking opgenomen in het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Hector (12) gaf op hetzelfde moment met een van zijn beste vrienden Siep een groot tuinfeest inclusief disco en luchtkasteel springkussending in de tuin. Hij wist gelukkig niet wat er op dat moment aan de hand was in het ziekenhuis.

De keiharde realiteit van het leven wat aan de ene kant op dat moment is vastgelopen door een CT-scan en aan de andere kant gewoon doorgaat….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *