Het afscheid van Marlies

De meest dierbaren van Marlies zijn op dit moment de begrafenis voor haar aan het regelen. Omdat we een enorme toeloop verwachten moeten we de uitvaart in tweeën splitsen. Het is onmogelijk om iedereen bij de persoonlijke ceremonie aanwezig te laten zijn maar daarop hebben we wat bedacht. Vrijdag 28 juli vanaf +/- 16:00 uur verwachten we alle vrienden en familie die ze heeft gekend op begraafplaats Jaffa te delft. We zullen dan samen met de gasten die eerder aanwezig zijn geweest bij de persoonlijke ceremonie Marlies naar haar laatste rustplaats brengen.

Geen bloemen!

Wij, Georgina, Wessel, Sjoerd, Tugba, Martje, Nitant en Marco hebben bedacht om een fonds op te richten voor Hector en Peter om na de uitvaart samen op vakantie te gaan. In gewoon Nederlands envelopjes tijdens de uitvaart in plaats van bloemen worden zeer gewaardeerd. We regelen zelf een mooi persoonlijk boeket met de lievelingsbloemen van Marlies.

Datum, adres, tijdstip:

Vrijdag 28 juli vanaf 16:00 uur Jaffalaan 10 – 2628 BX Delft

4 gedachten over “Het afscheid van Marlies

 1. Lieve Hector en Peter en lieve Georgina,
  Lieve help, wat een relaxte vakantie zou zijn is snel veranderd in ’t tegenovergestelde. Als buitenstaander ben ik erg verdrietig over het verlies van Marlies. Laat staan wat jullie doorstaan en voelen die zo dichtbij zijn. Gecondoleerd. Veel dank voor jullie blog dat zoveel moed en ook humor ademt.
  Het lukt mij en m’n familie helaas niet om er vrijdag bij te zijn, dank dat jullie wel de mogelijkheid geven om afscheid van Marlies te nemen. Veel sterkte voor vrijdag en deze periode en die komen zal, veel liefs Marian

 2. Dag Peter en Hector,

  Bewonderenswaardig hoe mooi jullie met dit grote verlies omgaan. ‘Celebrating the life of Marlies’. Wij zijn op vakantie en denken aan jullie.

  Veel sterkte, Annemiek, Frank, Felicia en Bas. ❤️

 3. lieve marlies, je bent vertrokken maar door deze verhalen ben je ook weer heel dichtbij. je was een van mijn collega’s bij CIO vam 2011-2014, en ik vond het altijd leuk als je bij ons front office of admission office kwam langwapperen om iets te vertellen of om even uit te hijgen. Jouw foto’s stralen vrolijkheid en gezelligheid uit, ik hoop dat dit voor je gezin een troost kan zijn. Safe travels, my dear.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *