Eerste radiotherapie en de hottub is er!

Onze noodgedwongen staycation begon vanmorgen met een zondvloed maar tussen de middag trok de regen weg en kwam ook Hector zijn hottub.

Marlies heeft vanmiddag haar eerste radiotherapie gekregen en Georgina, Lieke, Hector en Peter zijn mee geweest voor de algehele gezelligheid. Het grande comité kon het ziekenhuis gelukkig snel weer verlaten. Marlies geeft geen licht in het donker en ze wordt er ook niet radioactief van. Hector en Peter hebben nog even een rondleiding gekregen in een andere kamer waar ze radiotherapie toepassen op patiënten om een beeld te krijgen wat ze allemaal met Marlies doen. Morgen gaan we weer mee en in totaal krijgt Marlies 5 bestralingssessies. Nu nog 4..

Zo’n hottub is leuk maar waar laat je zo’n ding in je tuin? We kunnen tijdens onze staycation tussendoor in ieder geval goed afkoelen. Pomp en zuiveringstabletten voor het water zijn nog onderweg.

Marlies hebben we na het eten thuis lekker laten appen met haar ginastie en Hector en Peter hebben Trûlah en de mini-drone uitgelaten tot de zon onder ging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *