Save the date….

Marlies had een slechte ochtend. Waar dat allemaal aan ligt weten we niet, te weinig Dexa, stress voor wat komen gaat of te weinig paracetamol… alles is mogelijk. Een beetje slaap later op de dag hielp al een beetje maar we vermoeden dat het staatsbezoek van Wessel en Sjoerd aan het eind van de middag verlichting heeft gebracht. Morgen is er weer een spannende dag want dan horen we een dag eerder dan verwacht wat voor soort kanker Marlies heeft.

Vanmorgen belde ook de trouwambtenaar en we hebben een datum…. 28 juli gaan we trouwen. Naast Wessel en Sjoerd is Georgina getuige en Marlies II de zus van Peter. We hebben e.e.a. alvast besproken maar alles hangt natuurlijk af van Marlies die een heftige tijd tegemoet gaat.

Georgina had de trouwjurk van Marlies al 18 jaar thuis in de kast hangen en die kwam ze met Jörre vandaag brengen. Wonderbaarlijk hoe zo’n Jacky Kennedy jurk na al die jaren in concoursstaat uit de Scapa zak tevoorschijn kwam. 18 jaar na aankoop past Marlies de jurk nog gewoon en dat is natuurlijk best bijzonder.

Hector was vooral bezig met het maken van ijsblokjes met hondenkoekjes voor Jacco en Trûlah en dat we een verlengde Hummer moeten nemen als trouwauto. Daarnaast wil hij graag een hottub in de tuin en die wil Peter eigenlijk ook wel. Trouwen in een Pokemon onesie mag niet maar casual is prima en dat is fijn of toch een Onassis pak? Peter maakt zich met de hulp van de ceremoniemeesters uit 020 geen zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *