Het mag

Het was vandaag met recht een echte zondag. De vader van Marlies is langs geweest samen met Janny. Peter heeft toestemming gevraagd en het mag ­čśë

Verder was het vandaag eigenlijk de dag dat we zouden afreizen naar een leuk RIU resort aan het strand aan de Algarve maar dat hebben we helaas moeten annuleren. Voor Hector is het ook lastig want die ontvangt de hele dag appjes van vrienden en vriendinnen die nu op vakantie gaan.

Voordeel van naast de polder wonen is wel dat je samen de hond en de drone kan uitlaten. Marlies bleef voor het eerst even alleen thuis met de wetenschap dat bijna alle buren nu nog thuis zijn. Dat voelt veilig maar morgen gaan we haar ook uitlaten ­čśë

De dexamethason medicijnen slaan goed aan en Marlies is ten opzichte van een week geleden echt 200% opgeknapt. De vader van Marlies had haar iets langer dan een maand geleden voor het laatst gezien en zei ook dat ze er nu veel beter uitziet. Voor de rest was het vandaag een chill dag voor iedereen.

Zelfs Dolfje de kat en Tr├╗lah lagen op enig moment samen bij te komen van deze krankzinnige week. Dieren voelen dat heel goed aan en met de kennis van nu wist Tr├╗lah het al eerder dan dat wij het wisten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *