Saag Paneer en een pruik

Vandaag is Nitant langs geweest om voor Marlies Indiase lunch te koken. Saag paneer met chapati. Dat is Indiaas brood met spinazie en kaas.

Verse eigen import vanuit India. Nitant gaat binnenkort afstuderen en dat is ook best spannend. We hebben zijn afstudeerscriptie al even mogen zien en zelfs wij (the Dutch family) maar ook Trûlah en Dolfje worden daarin bij naam genoemd 🙂

We hebben ook gepraat over hoe mensen omgaan met kanker en je proberen te vermijden zeg maar als een melaatse uit de middeleeuwen. Zoals wij er nu in staan kunnen we dat niet zo goed begrijpen maar het zal vermoedelijk met angst te maken hebben. Kanker is bij mensen niet besmettelijk maar bij sommige dieren wel zoals de Tasmaanse duivel. Nitant liet een fragment zien van Facebook COO Sheryl Sandberg om aan te geven hoe je daar mee om kan gaan.

Omdat we vanaf volgende week Marlies haar hoofd gaan bestralen heeft ze als gevolg daarvan binnen een aantal weken waarschijnlijk ook een pruik nodig. Georgina kent een kapper die mooie pruiken kan maken en om die kapper alvast een indruk te geven van Marlies haar echte haar hebben we vanmiddag wat foto’s gemaakt. Na enige tijd komt het haar weer terug maar haar groeit gemiddeld 1 centimeter per maand dus dat duurt even….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *