CT-scan op de laatste schooldag

Vandaag is er een CT-scan van Marlies haar romp gemaakt om gedetailleerd te kijken wat de plek op haar long precies is en om te kijken of er niet andere organen zijn aangetast. De Dexa medicijnen werken goed en Marlies knapt al weer aardig op. Dat moet je overigens zien als beter voelen want het is geen geneesmiddel.

Het is vandaag ook Hector zijn laatste schooldag op de lagere school en hij mocht vanmorgen met zijn klasgenoten over de rode loper de school verlaten. Het is jammer dat Marlies er niet was want tijdens het verlaten van de klas riepen alle kinderen heel hard Hector, Hector, Hector, Hector, Hector etc, etc… dat was een mooi moment. Waarom ze dat riepen was niet helemaal duidelijk want Hector is zelf heel bescheiden.

Marlies is trouwens ook de eerste patiënt in het ziekenhuis zonder polsbandje. Waar is uw bandje mevrouw? Die hebben wij niet nodig….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *