Dexa maakt het verschil

Marlies heeft vandaag voor het eerst de Dexa gekregen en het resultaat daarvan was al na enkele uren zichtbaar. Daarmee is Marlies ook stabiel tot we een plan hebben hoe we alles gaan bestrijden in haar hoofd maar ook in haar long. Marlies heeft vandaag ook een MRI scan gehad en daarmee kunnen ze gedetailleerder zien wat voor PingPongBallen er allemaal in haar hoofd zitten. Feit is wel dat je één of twee van die “pingpongballen” nog wel kan bestrijden maar meerdere is ingewikkeld.

Ondertussen zijn dit ook Hector zijn laatste schooldagen en is het veel heen en weer rijden tussen, school, ziekenhuis, huis en toko voor voer. Peter heeft met zijn werk kunnen regelen dat hij de laatste week voor de vakantie niet meer hoeft te komen en eigenlijk zou dat ook niet meer gaan omdat we nog steeds in shock zijn.

Voordeel is wel dat Marlies een eenpersoonskamer heeft en dat Georgina vanwege haar Erasmus MC achtergrond net even iets makkelijker dingen voor elkaar krijgt….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *